Er op uit op Ameland

Het is weer zover, we zijn weer eens op vakantie. Volgens velen gaan we wel heel vaak op vakantie maar als je dan verteld dat je in het voor- en najaar 2 week weg gaat dan blijkt het toch weer mee te vallen 🙂 Dit keer zijn we weer eens op Ameland beland en ons onderdak is een Finse bungalow op het park Boomhiemke welke zich in de buurt van de vuurtoren bevind.
Het lukte ons om een boot eerder te nemen dan ingepland (zie de log van Ina) en toen we aankwamen was het eerste wat ik uitprobeerde het draadloze internet. Engenius EUB-362EXTNou dat was een domper want zowel de laptop van mij als die van Ina ving geen signaal op van het netwerk tenzij wij buiten gingen staan met de laptop zo hoog mogelijk in de lucht. Verre van ideaal dus! Gelukkig konden we bij de receptie een usb draadloze netwerk dingetje lenen. Dit werkt wonder boven wonder goed. Dit had ik niet verwacht!

Gisteravond heb ik nog wat leuke foto’s gemaakt welke in ons fotoalbum geplaatst zullen worden.

Vandaag zijn we wezen cachen, een leuke hobby leuke hobby welke we een tijdje beoefenen. Onze eerste nano hebben we opgespoord. Dit is een klein metalen kokertje nog iets kleiner dan welke aan de halsband van een kat zit. Vanavond ga ik eens kijken of ik deze blog software kan updaten want er is weer een nieuwe fix uit…

3 antwoorden op “Er op uit op Ameland”

  1. En euhhh…. om het verhaal compleet te maken: ook nog een andere cache waarvoor we een weg op reden waar je niet mocht komen en vervolgens diep (ver van het pad) het bos in moesten om de schat te “scoren”….. 🙂

  2. En morgen? Een dikke vette multi? We zien het morgenavond wel. Wij gaan ‘Ommetje Orvelte’ droppen en dan officieel aanmelden voor registratie. Spannend momentje! Veel plezier nog daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.