Leuke Android browser

Het is enige tijd geleden dat ik hier geschreven heb maar nu moest het er toch van komen. Ik kwam iets tegen wat ik wel wil delen!
Sinds kort heb ik een andere smartphone en kwam er achter dat mijn oude HTC smartfone een geweldige browser had. Deze browser plaatste tekst zo op het scherm dat deze altijd op het scherm paste. Ook als je flink inzoomde. Nu heb ik een prachtig hi-end toestel van Samsung die van alles kan behalve tekst fatsoenlijk op het scherm zetten met internetten. Je moet bij het lezen van links naar rechts schrollen! Niemand schijnt zich daar aan te storen maar ik erger me daar aan. Je moet of hele kleine lettertjes lezen of schrollen.

Ik ben op zoek gegaan naar een vervanger van de standaard browser van de Samsung smartphone en wat blijkt, Chrome, Firefox, Opera (mobile) en Dolphin, de bekende browsers hadden geen van alle deze schaal mogelijkheid. Inzoomen ja! Maar bij verder inzoomen om de tekst wat groter op het scherm te laten verschijnen mag je schuiven met je tekst op het display!
Totdat ik tegen een voor mij totaal onbekende browser liep. Maxthon Android Webbrowser, nooit van gehoord maar precies de browser die ik zocht. Ik mis mijn HTC bowser niet meer want Maxthon plaatst de tekst netjes op het scherm en werkt perfect!
Denk je van, dat schuiven van tekst herken ik en vind dit ook vervelend, probeer dan Maxthon eens. Misschien ben je dan net zo enthousiast als ik!

Een antwoord

  1. Hoi Chris en Ina helaas gaat ons kontakt verloren vrees ik en dat hebben wij liever niet
    ben alles kwijt aan gaande E-mail en Telefoon van jullie en dat spijt me zeer na al die jaren
    Hoop snel weer wat te lezen van jullie
    Vele groetjes uit Groningen Rien en Martha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.