Natuur

We hebben 14 dagen vrij en daarom zijn we nu deze week in ons favoriete bungalowpark De Lindenberg in Holten. Het toeval wil dat ook afgelopen zaterdag het laatste boek van Harry Potter uit is gekomen en nu dus ook de tijd heb deze te lezen want lezers van Harry Potter weten dat je zo’n boek niet zo maar weg kan leggen. Inmiddels heb ik hem uit en het was weer een super boek.

Nu zit dit bungalowpark midden in de natuur. Je ziet van alles om je heen. Eekhoorntjes, vogeltjes.. maar dit keer is de natuur nog dichterbij want ’s nachts is de natuur ook aanwezig boven onze hoofd, op het zoldertje wel te verstaan. De eerste 2 nachten hoorde we een groot beest lawaai maken. Dit hebben we maar even gemeld bij de receptie en men zou maandag (gisteren) even op zolder kijken. Hoe dit afgelopen is weten we nog niet want gisterenmiddag waren we weg en zijn nog niet weer bij de receptie geweest. Vannacht was het in iedergeval rustiger.. Ja er was nog wel leven want nu hoorde we kleine pootjes trippelen en knagen… Lekker he zo in de natuur.

Vandaag gaan we waarschijnlijk naar het Lo. Het zonnetje schijnt dus dat beloofd wel wat. Nu ben ik niet zo’n Blogger dus als je een beetje wil volgen wat we uitspoken kijk dan even bij Ina op haar Blog die blogt wat regelmatiger :-). Klik daarvoor hier.

Een antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.