Voip

We hebben vakantie, eindelijk want het leek zo lang geleden. We doen het lekker rustig aan en ik ben wat aan het klooien. Ik heb Ina haar Blog ook op onze server geplaatst wat zo onderhand een blog-server aan het worden is 🙂 . Ina heeft nu wel de nieuwste versie van ons allemaal nu!

115zw.gifGisteren waren we bij de Mediamarkt in Maastricht. Daar kocht ik een usb voip telefoon welke al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Ik ben zo af en toe wat aan het experimenteren met voip en gebruikte daar een headsetje voor wat redelijk werkte maar een echte telefoon in je handen werkt echter toch beter.

Verder ben ik al een tijdje op zoek naar een externe harde schijf. Criterium is dat hij 500 Gb groot moet zijn en minder dan 100 euro moet kosten. Eerst was er een collega welke “even” een 2e externe harddisk nodig was (hij had er al 1 en kocht er een 2e erbij). Afgesproken dat ik die 2e HD over zou nemen. Echter hij kwam hier op terug en wou hem zelf houden. Vervolgens ik naar de Vobis waar ze te koop moesten zijn… Uitverkocht!! De week erna zouden ze er weer zijn…. Nee dus. Vervolgens nog diverse zaken bij langs geweest. Of ze waren 30 euro te duur of ze zijn er gewoon niet. Nou had ik echter geluk. De mediamarkt in Maastricht had niet alleen voip telefoons maar ook de externe harddisk voor de juiste prijs. Hoera!! … … … … Euh toch geen hoera.. Het ding is zo DOOD als een pier. Morgen dus weer naar Maastricht om hem te ruilen… ÉÊn ding is zeker.. Even een goede externe harddisk kopen is nog niet zo simpel.

Maar goed, wij zijn op vakantie en hebben het zeker naar ons zin. Ina schrijft in haar blog wat we zoal gedaan hebben. Verder komen er ook foto’s in ons fotoalbum. Dus klik maar even hier en daar om ons te volgen 🙂

2 antwoorden op “Voip”

 1. nou chris ,

  je hebt werkelijk geen geluk met de externen
  waar kan dat nou aan liggen ;-(

  veel succes met de ruil ervan
  en laat je geen citroenen aansmeren
  de aanhouder wint 🙂

  groetjes,

  janneke

 2. goed gedaan jochie, zie je wel je kunt het (als je tijd hebt in de vakantie b.v.) ruil ze morgen maar
  probeer eerst in de winkel of he werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.