Oropesa del Mar Spanje 20 mei – 3 juni 2018

Vrijdag 25 mei 2018

   

Het slapen gaat iets minder. We hebben géén idee waarom.

We hadden een “aan-tut-dag-je” vandaag. Na het ontbijt geskyped met mam, was gedraaid , vaatwasser aan, wat zooi opgeruimd en het internet onveilig gemaakt. Daarna maakte ik ons een fruitsalade als lunch…. altijd goed 🙂 Na de lunch stapten we in de auto om naar de Chinese winkel te gaan die Chris ontdekt had tijdens zijn dagelijkse ochtendwandeling…. en dan ook nog naast een grote Mercadona. Wat wil een mens nog meer hahaha  We struinden de hele Chinese winkel door en ik moet zeggen dat de prijzen niet meevielen: dat hebben we wel beter gezien. Het assortiment was daarentegen wel enorm! We hebben één kussentje gekocht voor op de terrasstoel want die zit niet echt comfortabel en zeker niet als je, net als ik, alleen maar buiten zit. Ooo…. en we kochten ook nog één souvenirtje maar daar ga ik natuurlijk niks over zeggen 😉

   Weer thuis komt Chris op een gegeven moment naar buiten en zegt lachend: dit is me toch ook wat…. ik heb notabene mijn spijkerbroek maar aangedaan omdat ik het vrij fris vindt. In Assen vallen de mussen zowat dood van het dak omdat het in Nederland erg warm is op dit moment 🙂

   

Voor het avondeten maakte ik gekookte aardappelen, broccoli en gehaktballetjes. Als toetje…. ik Griekse yoghurt met meloen en Chris een carameltoetje en meloen. Daarna aan de koffie/thee en de voetjes omhoog. Het was een relaxed dagje!

Zaterdag 26 mei

      

   

Na opnieuw niet zo’n jofele nacht, stonden we op, hebben ontbeten en daarna met mam geskyped. Ons doel voor vandaag was Aeroclub Castellon. Op weg daarna toe kwamen we vlak langs zee. Ik vroeg Chris om even te stoppen zodat we even bij zee konden kijken. Er was een leuk strand waar we zowaar 2 leuke schelpen vonden…. de zee was mooi en leverde weer mooie foto’s op. Er lagen op het strand allemaal van die “harige ballen” we hebben géén idee wat het zijn. Het weegt niks en er zit ook niks in. Het lijkt alsof het geklitte vezels zijn…. wie het weet mag het zeggen 😉

         

Toen weer in de auto en door naar het vliegveld(je). We hebben een hele poos op een bankje op een terras zitten kijken en wachten op de springers…. we zagen dat er een groep van 7 mensen klaar gemaakt werden om te gaan vliegen/springen en dat wilden we uiteraard wel even zien. Het duurde vrij lang voordat het vliegtuig hoog genoeg was schijnbaar en toen de parachutespringers geland waren kwam ook het vliegtuig terug…. was een leuk gezicht om te zien maar het gaat dus best wel heel snel.

   

Daarna terug naar Oropesa del Mar waar we bij de Marcedona water haalden omdat dat (alweer hahaha) bijna op was en we ineens beseften dat op zondag hier de winkels dicht zijn… en omdat we er toch waren ook maar lekkere meergranenbroodjes. Chris “kookte” vanavond: broodjes ham/kaas met Duitse knakworst van de Lidl uit de oven én we hadden bij de supermarkt een gigantisch ijsding meegenomen…. het was lekker!

Daarna koffie/thee en de voetjes omhoog 🙂

Zondag 27 mei

Vandaag is Chantal jarig: ze is 31 geworden hieperdepiep!! En ik besefte ineens dat het 35 jaar geleden was dat ik getrouwd ben….. jeetje… 35 jaar!

We hadden geen enkel plan bedacht voor vandaag…. redelijk geslapen dat wel 🙂 Na het ontbijt hebben we geskyped met mam en RoPe en dat was gezellig én uiteraard weer chaotisch hahaha: RoPe gingen mam halen na haar middagdutje… of ervoor.. of… 😉 en dan gingen ze zomaar een stukje rijden… of naar Norg…. of naar de boot…. of…. 😉    Nou zoiets dus 🙂 🙂 🙂

Chris ging zijn befaamde dagelijkse 5000 stappen maken en toen hij terug kwam vertelde hij me enthousiast dat hier wel degelijk de door mij zo gemiste “reuring” was…. en niet eens ver hier vandaan. Na nog wat aan getut te hebben stapten we in de auto zodat hij kon laten zien waar dat was.

      

We zetten de auto op een parkeerplaats en inderdaad waren er winkeltjes en best een knap aantal horecagelegenheden. Wel veel dicht en dat was bijzonder want toen Chris er eerder die dag langs kwam was er wel van alles open en liepen er veel mensen. We liepen een rondje en besloten toen bij Happy Pizza het burgermenu te eten met een ijsje als toetje…. ach, als je toch vakantie hebt….

Weer thuis maar eens aan de koffie/thee en de voetjes omhoog…. saai hè? 🙂

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image